Само няколко месеца след представянето на Algeness® в България още специалисти в областта на естетичната дерматология преминаха процеса на сертификация за работа с първия в света натурален инжектируем имплант. Задължителна част от него е подробно запознаване и прилагане на техниката Master your Results™ – запазена марка на компанията-производител. Д-р Омер Бушем, член на Европейската и Турската Асоциации за пластична, реконструктивна и естетична хирургия, отново пое ролята на водещ лектор на състоялото се през изминалия уикенд обучение.

Algeness е изключителен продукт! Той позволява да се постигнат много прецизни корекции чрез микроинжектиране в дълбочина и чрез масаж да се моделира точната форма и обем, която пациентът желае.“ – сподели д-р Бушем, демонстрирайки приложението на агарозния гел в различни зони на лицето.

Поразително е, че резултатът се вижда веднага – няма оток, няма период на изчакване и наместване в тъканите. Гелът лесно се моделира с пръсти след инжектирането и резултатът изглежда напълно естествен!“ – споделиха след практическата сесия дерматолозите.

Вижте всички сертифицирани лекари ТУК.