Д-р Фабио Марини споделя своя опит с Algeness®

Като пластичен хирург имам дългогодишен опит с хиалуронови филъри и с техниките за инжектирането им. През последните 20 години в клиниката ми Skin Laser Clinics съм коригирал хиляди лицеви естетични дефекти, в следствие на което осъзнах, че на пазара липсва продукт, с по-продължително действие от това на хиалуроновите филъри и без риск от образуване на грануломи.

Ето защо, след като преодолях началните си притеснения, започнах да прилагам Algeness®, състоящ се от пречистена агароза и съответно различните техники за имплантирането му. Бих желал да споделя това, които научих през последните 24 месеца по отношение на Algeness®, за да могат и други мои колеги да оценят уникалните характеристики на този иновативен филър. Read more

Algeness® – Master Your Results®

На 25 ноември 2017 година се проведе третото обучение за биофилъра Algeness®. Водещ обучението отново беше д-р Бушем – пластичен и реконструктивен хирург, Algeness® инструктор-преподавател международно ниво. Събитието включваше теоретична и практическа част , като всеки от обучаваните работи върху свой модел заедно с д-р Бушем. Уникалната техника на инжектиране Master Your Results® е разработена с цел постигане максимални резултати.

Новият 100% натурален биофилър  вече може да намерите и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Троян. Пълния списък със сертифицирани специалисти вижте тук.

         

Anti-aging решения на Софийските дерматологични дни

Новите продукти за естетична дерматология – мезоконците LFL Barb II Anchor и единственият напълно резорбируем био филър – Algeness® ще бъдат представени по време на XXVI Софийски дерматологични дни.

За повече информация заповядайте на щанда на ЛК Сърджикъл ООД в хотел „Маринела“, София от 2-ри до 4-ти ноември.

         

Aesthetic & Anti-aging Medicine European Congress (AMEC)

Заповядайте на Aesthetic & Anti-aging Medicine European Congress (AMEC), който ще се проведе на 15-16 септември в Монако. На щанд C6 ще получите пълна информация за Algeness® – единствения 100% биоразградим филър на базата на агарозен гел.

          

Все повече пациенти избират инжектируемия биоимплант Algeness®

Задължително условие за работа с био-филъра Algeness® е обучението Master Your Result™ включващо теоретични познания за уникалните характеристики на пречистения агарозен гел и практическото овладяване на специфичната техниката на инжектиране.

Д-р Омер Бушем за втори път е водещ лектор на обучението в България. Той е специализирал пластична и реконструктивна хирургия, понастоящем медицински директор на болница „Йозер Конур“ в Бурса – един от най-големите частни здравни центрове в Турция, член на Европейската и Турската Асоциации за пластична, реконструктивна и естетична хирургия.

Д-р Бушем бе любезен да отговори на няколко наши въпроса, споделяйки опит и впечатления от работата си с Algeness®:

           Read more